آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس

  • کد خبر: ۳۳۶۶۱۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس
از ساعاتی قبل صفحه فارسی‌زبان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیام‌رسان ایکس با انتشار پیامی عجیب به سوژه داغ گمانه‌زنی‌ها در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از ساعاتی قبل صفحه فارسی‌زبان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیام‌رسان ایکس با انتشار پیامی عجیب به سوژه داغ گمانه‌زنی‌ها در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی تبدیل شده است.

صفحه «نتانیاهو به فارسی» در آخرین پست خود با انتشار یک ویدئوی کوتاه ۷ ثانیه‌ای از حرکت یک قایق تندرو که به نظر می‌رسد جزو ناوگان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باشد، نوشته است: «آقای قصاب کودک‌کش، به‌دلیل شرایط خاص مجبور شدیم دوست عزیزتان را با قایق تندرو منتقل کنیم. خوشبختانه به‌جز چند مورد تهوع جزئی، حال عمومی دوستتان خوب است. ان‌شاء‌الله برای خود شما قایقی مناسب‌تر درنظر گرفته‌ایم.»

راز توییت عجیب نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟

پیگیری‌های شهرآرانیوز از منابع آگاه، حکایت از این دارد که گویا دستگاه اطلاعاتی ایران عملیات موفقی را در شناسایی، رهگیری و بازداشت ادمین صفحات مجازی نخست‌وزیر اسرائیل اجرا کرده است.

هنوز از نام این فرد و جزئیات عملیات، اطلاعاتی در دست نیست، اما واضح است که سوژه برای بازجویی و تحقیقات بیشتر با موفقیت به داخل کشور منتقل شده است. به احتمال زیاد، وی گرداننده اصلی صفحات نخست‌وزیر اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی است. جزئیات بیشتر به‌زودی اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->